Cars taart

Details:

Cars taart Cars taart met Bliksem McQueen. Voor iedere Cars-fan natuurlijk dé verjaardag taart die op het feestje niet kan ontbreken.

€ 20,95
+€ 2,00

Maximaal aantal tekens: 35

* Verplichte velden

Prijs

€ 20,95
Artikelen toevoegen aan winkelwagen

Productbeschrijving

Extra informatie

 
 • De Carstaart is een favoriet van velen. Op de bovenzijde vindt u een leuke afbeelding van Bliksem Mc Queen. Deze Carstaart is besprenkeld met suikersiroop, besmeerd met een dun laagje confiture en royaal gevuld met banketbakkersroom en slagroom. De taart wordt feestelijk gedecoreerd met o.a. gekleurde hageltjes en vers fruit. De afbeelding wordt met eetbare inkt geprint op wit snoeppapier. U kunt kunt deze taart supereenvoudig online bestellen via ons bestelsysteem en vervolgens door ons laten bezorgen of zelf afhalen. Ideaal als kindertaart, feesttaart, verjaardagstaart of gewoon zomaar als lekkernij!

   

  Bezorgen en afhalen

  Bij Meesterbakkertaarten.nl kunt u kiezen tussen het bezorgen van uw bestelling of het afhalen ervan.

  •  U kunt ervoor kiezen om de taart af te halen bij de Meesterbakker bij u in de buurt. Hier zijn helemaal geen kosten verbonden. Meesterbakkertaarten.nl levert de taart in dit geval af bij de door u gekozen bakker en u kunt deze afhalen op de dag van uw keuze.
  • Het is ook mogelijk om de taart te bezorgen. We kunnen deze taarten bezorgen in een straal van 5 kilometer rondom de winkel. U kunt op www.meesterbakker.nl/winkels/ kijken waar onze winkels gevestigd zijn. De taart wordt tussen 10.00 en 15.00 uur bij u bezorgd.
  • Neemt u bij speciale wensen even contact met ons op!

  Meer taarten bestellen?

  Op de volgende pagina kunt u aangeven hoeveel Cars taarten u wilt bestellen. Op deze pagina kunt u alleen het type taart kiezen.

 • Is bestelbaar Ja